Af - 10/04-15 09:27; Opdateret: 10/04-15 10:16

Derfor står chefredaktør frem med dusk under armene og silikonebrysterDerfor står chefredaktør frem med dusk under armene og silikonebryster

Tyk eller tynd. Store eller små bryster. Stor eller lille numse. Se, hvorfor en chefredaktør nu poserer med bare bryster.

Bildstrecke im Grossformat »

Du skal være dig selv, ligegyldigt hvordan du ser ud, sådan lyder et opråb fra Feminas chefredaktør, Camilla Kjems. Kvinder kommer i mange former, derfor sætter Femina i en ny kampagne fokus på rummelighed.

- Lad os nu give os selv og hinanden fri til at være dem, vi er, og gøre det, der gør os glade. En kvinde er for mig smukkest, når hun hviler i selv og i sin krop – med eller uden hår, appelsinhud og silikonebryster. Jeg er mig – og det står jeg ved, lyder det fra Camilla Kjems i kampagnen, der går under navnet #100procentmig.

Kvinde, vær stolt af din krop: Sådan ser min mave ud efter to graviditeter
Kvinde, vær stolt af din krop: Sådan ser min mave ud efter to graviditeter

Chefredaktøren har selv ændret en del af hendes krop, for at føle sig tilpas, men er samtidig opvokset med hippieforældre på Bornholm og er glad for naturlighed:

- Efter jeg havde født og ammet tre børn, var mine bryster ikke-eksisterende. Tøjet hang på mig, og jeg følte mig ikke tilpas i min krop. Så jeg valgte at få brystimplantater – en beslutning, jeg ikke er flov over og ikke har fortrudt et sekund. Men jeg er også en gammel bornholmerhippie, der står fast på retten til naturlighed og kvindelig kropsbehåring.

#FreeTheNipples: Derfor smider islandske piger trøjen
#FreeTheNipples: Derfor smider islandske piger trøjen

På Feminas Facebookside er der allerede godt gang i debatten. De fleste roser chefredaktøren til skyerne - en læser skriver blandt andet:

- Hvor er det dejligt, at se en kvinde der står ved sig selv. Og som tør vise os andre styrken ved at vælge sig selv til. Tak.

Men flere kommenterer også på "dusken" under armene:

- Det ser ikke pænt ud med den dusk under armen, skriver en læser blandet andet til opslaget.

Det kommer bag på Camilla Kjems, at så mange reagerer så kraftigt på den naturlige behåring.

- Det er tankevækkende, at kvinderne reagerer negativt på kropsbehåring. Jeg har mødt piger, der ikke ved, at de får hår under armene. Tænk, at en hel generation af kvinder vokser op og tror, at man ikke får hår under armene. Det er vildt, at vi er kommet så langt ud, fordi at mediebilledet er så poleret, siger Camilla Kjems til metroxpress.

Feminas hjemmeside opfordrer kvindebladet alle kvinder til at uploade billeder af dem selv til Instagram for at brede budskabet om at være sig selv.

- En kvinde er for mig smukkest, når hun hviler i sig selv og i sin krop – med eller uden hår, appelsinhud og...

Posted by FEMINA on Wednesday, April 8, 2015


Fatter ikke Stine Kronborg: - Hun har en krop som en mand med bryster
Fatter ikke Stine Kronborg: - Hun har en krop som en mand med bryster

TV: - Jeg vil ikke skamme mig over, at være den jeg er
TV: - Jeg vil ikke skamme mig over, at være den jeg er

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx