Af - 15/04-16 13:08

Nyt studie afliver myten om den omskårede penisNyt studie afliver myten om den omskårede penis

Har mænd, der blev omskåret som spæde, mindre følsomhed i penis end andre mænd? Det har et canadisk forskerhold fundet svaret på.

Bildstrecke im Grossformat »
62 mænd på mellem 18 og 37 år deltog i studiet. Ud af dem var de 30 omskårede. Forskerne testede mændenes følsomhed over for berøring, smerte, varme og smertefølelse ved varme fire forskellige steder på mændenes penis. Nu til en lille quiz. Klik dig gennem de næste 28 billeder og se, om du kan spotte penissen. I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! .. et regnslag til penis eller .. bare en penis Læs hvad producenterne sagde til den ærgrelige grafik i metroxpress' artikel, som der er linket til herunder. Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

Sådan fandt forskerne frem til resultatet.

Det gør helt sikkert nas at få lavet, og så er der en masse forskellige meninger om, hvorvidt det påvirker følsomheden. Omskæring af penis er et emne, der jævnligt dukker op i medierne, og nu er der endnu en grund til at skrive om emnet.

Et nyt studie har nemlig vist, at mænd, der blev omskåret som spæde, ikke har mindre følsomhed i penis end andre mænd, det skriver Queen's University i en pressemeddelelse.

Studiet er udarbejdet af et et canadisk forskerhold fra Queen's University og publiceret i tidsskriftet The Journal of Urology.

Forældre risikerer straf for omskæring af to døtre
Forældre risikerer straf for omskæring af to døtre

Vi fandt ud af, at selvom forhuden var mere følsom over for små berøringer, var den ikke mere følsom over for anden stimuli, som vi brugte, og disse stimuli er med større sandsynlighed afgørende for seksuel nydelse.
Det siger ph.d. Jenn Bossio, der er medforfatter til det nye studie i pressemeddelelsen.

Unicef: Børn bør ikke blive udvist til omskæring
Unicef: Børn bør ikke blive udvist til omskæring

Hun mener, at der har manglet forskning, som satte fokus på, hvordan omskæring påvirker mændenes sexliv. Tidligere forskning har ifølge Jenn Bossio fokuseret på de helbredsmæssige konsekvenser af omskæring.

- Mange mænd vælger at få foretaget omskæring for at rette seksuel dysfunktion - men denne forskning indikerer, at det formentlig ikke vil hjælpe. Forældre til nyfødte drenge bør være fuldt informerede, før de træffer beslutningen om at omskære deres sønner eller ej, siger Jenn Bossio i pressemeddelelsen.

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen for at læse, hvordan studiet er udarbejdet.

Gambias præsident forbyder omskæring af kvinder
Gambias præsident forbyder omskæring af kvinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx