Af Rikke Kynde - 26/04-18 22:22

Se billedet: Politiet fremviser kæmpe 'fangst' efter storaktion Se billedet: Politiet fremviser kæmpe 'fangst' efter storaktion

De har beslaglagt rigtig meget.

storybild

(Billede: Liselotte Sabroe (arkiv). )

Torsdag gennemførte Københavns Politi en aktion på Pusher Street på Christiania, hvor de fandt kæmpe mængder af hash og joints.

Lars Ole Karlsen, leder af Operativ Specialafdeling og vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, forklarer til BT, at aktionen var et led i strategien om bekæmpelse af organiseret hashhandel i Pusher Street.Han beskriver samtidig torsdagens aktion, hvor det var narkohundene, der gjorde det store fund:

»Det starter med, at vi er ude og rydde hashboderne. Vi er ude og pille dem ned og køre dem væk. I samme forbindelse laver vi nogle søgninger med narkohunde, og herunder finder vi lagrene for hashboderne, som vi har beslaglagt.«I alt beslaglagde politiet 20 kilo hash og skunk, 1650 joints og 'øvrige hashprodukter'.

»Det er relativt meget, må man sige, og vi er da godt tilfredse med fundet, men det får os ikke til at stoppe indsatsen. Den fortsætter ufortrødent mod både sælgere og også købere, som jo er dem, der understøtter den organiserede hashhandel på Christiania,« forklarer politilederen.

Se billedet af den store 'fangst', som politiet har lagt op på Twitter:

Det er langt fra første gang, at politiet gør en fangst på Pusher Street.

De senere år har fristaden oplevet flere politiaktioner, hvor både såkaldte bløde og hårde stoffer er blevet beslaglagt.

I december i fjor ryddede politiet Pusher Street. 40 boder blev pillet ned, og ni kilo narkotika blev beslaglagt.

Og så sent som i sidste måned gennemførte politiet en stor aktion på Pusher Street, hvor omkring det samme antal hashboder, 40, blev fjernet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx