Annonce
21/02-18 09:08; Opdateret: 27/02-18 12:02

Anders Hemmingsen: Derfor kidnappede jeg min ven og tog ham til LondonAnders Hemmingsen: Derfor kidnappede jeg min ven og tog ham til London

For et par uger siden "kidnappede" Anders Hemmingsen sin ven Thomas med til Fast & Furious LIVE i London. Se vidoen, hvordan deres tur gik.

Anders: Jeg havde hans pas liggende, uden han anede det, og først da jeg viftede et boarding pass i hovedet på ham, gik det op for ham, at vi skulle afsted.

Han kendte ikke ret meget til Fast & Furious-universet, og havde faktisk kun set én af filmene. Så jeg var rimelig spændt på, hvordan han ville opleve showet, om han overhovedet ville synes, det var fedt.

Nu, hvor vi har været hjemme et stykke tid, har jeg tænkt mig at spørge ham, hvad han synes om det.

Hva’ så! Var det ikke en fed tur?

”Jeg synes godt, de kunne have serveret noget på flyet – også selvom det kun var 1½ time. En yoghurt eller noget. Eller en snaps.”

Liveshowet! Hvad synes du om det?

”Det var faktisk sjovt. Har kun set den første film, så aner ikke, om nogle af scenerne var med i filmene. Går ikke ud fra, at der er en ubåd med?”

Jo da! Super fed scene jo?

”Altså, hvor den kommer op gennem isen? Var det med?”

Ja! Men okay, du har ikke set alle filmene. Hvad synes du så om det hele? Kan man tage ind og se det alligevel?

”Nu er jeg lidt flabet ikk’?”

Hvad nu?

”Man behøver faktisk ikke have set filmene, for det er jo et stunt-show, lige så meget som det er et show om filmene, og det virkede rigtig fedt, synes jeg. Man kan sagtens forstå det hele alligevel. Det, der fik mig op at køre, var, at de der skuespillere rendte rundt på en bane sammen med en masse biler, og var millimeter fra at blive kørt ned.”

Du heppede på, at de blev kørt ned?

”Nej. Altså, jo lidt. Det er ligesom en cirkusartist, der irriterer en løve på en skammel. Vi vil jo et eller andet sted godt have, at løven går amok og æder ham. Sådan havde jeg det også under showet. Den der orange Toyota fra 1’eren var f.eks. lige ved at køre hende værten ned i starten, mens hun stod og snakkede til publikum. Ikke at jeg havde noget imod hende, men det er jo det, vi lidt sidder og håber på?”

Altså spændingen ved, at der er fare på færde?

”Ja, eller… tag ham der i vandtårnet, der skød efter bilerne, inden det hele væltede sammen. Ved ikke, om det også er en scene fra filmen?”

Det er det.

”Seriøst? Okay. Nå, men han vælter ned fra vandtårnet, og holder fast i det der pengeskab, de der to biler har på slæb… samme scene!”

Yes.

”Okay. Men et eller andet sted tænker jeg, at nu må han sgu da snart flyve af. De kan da ikke blive ved med at trække håndbremsen og bøvle rundt med et pengeskab og en politimand. Dét er spændende. Derfor skulle det hedde noget andet. Giver det mening?”

Ja, men det er jo baseret på filmene? Det er meningen, at de stunts, der var i filmen, skulle præsenteres live for publikum.

”Så det er derfor det hedder Fast & Furious LIVE?”

Ja!

”Ah. Så har jeg ingen problemer med det.”

Hvis du selv vil opleve det samme som Anders, så kan du købe billetterne her

Se en video af live-showet i London her