Annonce
04/06-18 10:48; Opdateret: 04/06-18 12:48

Ny onlinetjeneste kan spare dig for mange penge på din bilforsikring, inden ulykken skerNy onlinetjeneste kan spare dig for mange penge på din bilforsikring, inden ulykken sker

De fleste mennesker har ikke tid eller overskud til at sætte sig ind i og sammenligne alle de forsikringer, der findes. En simpel online prissammenligning kan spare dig tusindvis af kroner om året på din bilforsikring.

storybild

Arkivfoto: Scanpix

På bare fem minutter kan du finde den billigste bilforsikring på markedet. Sammenligningstjenesten Samlino.dk har analyseret tilbud fra 17 forsikringsselskaber, der blandt andet tæller Codan, Tryg, TopDanmark, IF og Alm Brand. Analyser viser, at man i gennemsnit kan spare 2.100 kr. på sin bilforsikring, og i visse tilfælde helt op
til 10.000 kr.

Sammenlign hurtigt og nemt online
Det har historisk været svært og tidskrævende at sammenligne tilbud på sin bilforsikring, da man har været nødsaget til at indhente separate tilbud fra hvert selskab. Lidt ligesom man husker det, fra før diverse sammenligningssider på flybilletter og hotelværelser kom til, og gjorde det hele langt nemmere.

Der er heldigvis sket meget på sammenligning af bilforsikring de seneste år, f.eks. kan man nu via sammenligningsportalen Samlino.dk sammenligne priser online fra sytten forsikringsselskaber på under fem minutter.

Det skal du være opmærksom på, når du sammenligner
Der er mange faktorer, der påvirker prisen på din bilforsikring. For eksempel falder prisen på din bilforsikring, hvis du vælger en højere selvrisiko, da du selv skal betale en større del af omkostningen, hvis du er uheldig at lave en skade. Derudover er faktorer som bilens nypris og førerens alder begge elementer, der påvirker prisen.

Dækningerne på kasko og ansvarsforsikring er relativt ens på tværs af udbydere, så man kan roligt gå efter den billigste pris. Vi anbefaler dog altid, at man læser forsikringsbetingelserne grundigt igennem, så man ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude. Kristian Pitzner Jørgensen, Direktør i Samlino.dk.

Det koster dig kun fem minutter af din tid at taste dine oplysninger ind og tjekke, om du kan slippe billigere, end du gør lige nu.

Find den bedste bilforsikring til dig her