Annonce
28/02-18 15:08; Opdateret: 07/03-18 10:54

Ny Samsung mobil kan nærmest se i mørkeNy Samsung mobil kan nærmest se i mørke

Verdens største mobilproducent er klar med årets topmodel, der blandt andet har et kamera, der kan tage billeder i meget mørke omgivelser.

Den nye Samsung Galaxy S9 har fået nogle vildt fede opdateringer. Læs mere om dem i artiklen. Foto Samsung Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I går lancerede Samsung deres nye flagskib, Samsung Galaxy S9 – og storebror S9+. Telefonen er en ret vellignende kopi af forrige års model, S8 – men med et par væsentlige forbedringer. Ovenover kan du se chefredaktør i iNPUT, Torben Vognsen, give sin umiddelbare vurdering af telefonen, men her følger de vigtigste forbedringer.

Se, og læs mere om den nye topmodel fra Samsung her

Kameraet er salgsargumentet
Hvis Samsung selv skal fremhæve en enkelt ny feature på Galaxy S9, er det kameraet, der er blevet ganske voldsomt meget bedre ifølge koreanerne. I hvert fald er kameraet blevet i stand til at tage billeder ved ganske lav belysning. Vi har haft mulighed for at teste kameraet i telefonen ganske kortvarigt imod et par af konkurrenterne, og må indtil videre erkende at Samsung ikke oversælger lysfølsomheden i S9:

Den er vanvittigt imponerende og overgår, så vidt vi umiddelbart kan konkludere, alt på markedet. Men den endelige dom kommer selvfølgelig først efter testen, som vi kører over de næste uger.


Fingeraftrykslæser placeret rigtigt
Et af vores største kritikpunkter af Galaxy S8 (Forgængeren for S9) var, at fingeraftrykslæseren var placeret ved siden af kameraet og brugeren derfor ofte kom til at sætte fingeren over linsen på kameraet. Det har Samsung fikset på Galaxy S9, hvor fingeraftrykslæseren er flyttet ned under kameraet, hvor de fleste andre producenter også har placeret den.

Stor skærm på lidt mindre “krop”
Galaxy S8 var en af de allerførste telefoner med 18:9 skærm, der fylder stort set hele forsiden (LG G6 slog den på målstregen), men på Galaxy S9 tweaker Samsung igen på størrelsen – eller rettere, de gør telefonen en smule mindre, men beholder den store skærm. I både top og bund er der nu mindre kant.

DeX i ny udgave
Samsung har, sammen med S9, også en ny udgave af deres DeX – et system, der reelt transformerer telefonen til en pc, hvortil man kan slutte tastatur, mus og skærm. Denne gang hedder versionen DeX Pad – i stedet for, at telefonen står oprejst ligger den i stedet fladt på DeX Pad, og kan derfor bruges som touchpad.

Vil du købe en Samsung S9? Så kan du allerede nu forudbestille den fra deres hjemmeside - den finder du her.

Flere annoncer