11/06-18 08:55

Salah hænger i en tynd tråd til Egyptens VM-premiereSalah hænger i en tynd tråd til Egyptens VM-premiere

Skulderskadede Mohamed Salah er fortsat ikke klar til at træne med sine holdkammerater før VM.

storybild

Mohamed Salah trænede ikke med, men var alligevel manden i centrum, da Egyptens landshold indtog stadion i Grosnij. Karim Jaafar/Ritzau Scanpix

Grosnij. Liverpool-stjernen Mohamed Salah er særdeles tvivlsom deltager, når Egypten på fredag spiller sin første VM-kamp i 28 år.

Salah døjer fortsat med skulderproblemer efter Champions League-finalen for godt to uger siden, hvor han måtte udgå efter en nærkamp med Real Madrids Sergio Ramos.

- Han har stadig smerter ... ved denne type skade er der brug for tre ugers pause, før man er tilbage på banen, siger Egyptens landsholdslæge Abou el-Ela ifølge nyhedsbureauet AFP.

Salah måtte da også nøjes med at være tilskuer, da holdkammeraterne søndag trænede for første gang i Tjetjeniens hovedstad, Grosnij, hvor holdet har træningsbase.

Skaden forhindrer dog ikke den hurtige mand angriber i at glæde sig til sin første VM-slutrunde.

- Jeg er spændt. Det går godt, og min moral er høj. Det er svært at sige, hvad vi kan opnå, men vi har store ambitioner, og jeg håber, vi får et godt resultat, siger Salah, der blev kåret til årets spiller i Afrika i 2017.

Skulle han ikke blive klar til premierekampen mod Uruguay på fredag, har han yderligere fire dage til at pleje sin ømme skulder, inden egypterne møder Rusland i kamp to.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx