Af Niels Pedersen - 08/05-18 17:10

Medie: En af Hollywoods største stjerner gik helt amok under optagelserMedie: En af Hollywoods største stjerner gik helt amok under optagelser

Johnny Depp redder sine hunde fra at blive aflivet i Australien

I videoen herover ses Johnny Depps to Yorkshire terriere, som i al hast blev fløjet fra Australien til USA, fordi hundene risikerede aflivning, fordi Depp forbrød sig mod de australske importregler ved at tage dem med til landet.

Han er en af Hollywoods største stjerner, men også en notorisk badboy med et generalieblad fuld af skandaler. Og nu kan der føjes endnu en til listen, hvis man skal tro New York Post.

Det amerikanske medie skriver, at en voldsomt beruset Depp gik fuldstændig amok på settet under optagelserne til filmen 'LAbyrinth'. Flere unavngivne kilder fortæller New York Posts gossip-site Page Six, at den 54-årige 'Pirates of the Caribbean'-stjerne slog en location manager i ribbenene.

»Jeg giver dig 100.000 dollar for at slå mig lige nu,« råbte Johnny Depp ifølge mediet til den noget chokerede location manager, hvorefter de andre skuespillere og medlemmer af produktionsholdet måtte lægge sig imellem og trække stjerneskuespilleren væk.

Ifølge mediet opstod uoverensstemmelsen, fordi en scene tog længere tid at få i kassen end forventet, fordi Johnny Depp overtog styringen og fik to af sine venner til at spille roller som en politibetjent og en hjemløs. Det betød, at filmholdets oprindelige tilladelse til at filme på en gade i hjertet af Los Angeles - som var spærret af under indspilningen - udløb.

Efter at have tilladelsen forlænget flere gange fortalte location manageren, som blandt andet har ansvaret for at få de nødvendige tilladelser af myndighederne under optagelserne, angiveligt Johnny Depp, at nu var det absolut sidste chance for at få den scene i hus.

»Hvem er du? Du har ingen ret (til at kommandere med mig, red.),« råbte Johnny Depp ifølge New York Posts kilder direkte op i ansigtet på location manageren.

»Jeg gør blot mit job,« svarede location manageren til Depp, som ifølge det amerikanske medie var temmelig beruset efter at have drukket tæt under hele dagens optagelser.

Det fik angiveligt Depp til at slå ham i ribbenene.

Johnny Depps lejr har ingen kommentarer til sagen, men filmens instruktør Brad Furman nedspiller episoden.

»Han (Depp, red.) behandler altid filmholdet og folk omkring ham med stor respekt. Det kan være stressende at filme, så bagateller bliver ofte blæst ud af proportioner. Vi elsker alle sammen gode historier - her var der ikke én,« siger Brad Furman i en udtalelse om det påståede angreb fra filmens store stjerne og trækplaster.

Skandalerne har igennem længere tid klæbet til Johnny Depp. Blandt andet påstår ekskonen Amber Heard, at Depp flere gange slog hende i en rus af alkohol og stoffer. En dommer gav ham sågar et midlertidigt forbud mod at nærme sig Amber Heard kort efter at hun havde indgivet en skilsmissebegæring. Du kan læse om flere af Depps skandaler her.

Filmen 'LAbyrinth' er baseret på en virkelig historie, hvor politibetjenten Russel Poole (Depp) efterforsker mordet på rapperen Biggie Smalls, også kendt under navnet 'Notorious B.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx