Af Nadia Guldbæk Welch - 03/05-18 16:24

Ny Paradise-deltager: Jeg har datet en fra hotellet- 'det var da vildt, han skulle være der!'Ny Paradise-deltager: Jeg har datet en fra hotellet- 'det var da vildt, han skulle være der!'

Da Cecilie tjekkede ind på Paradise Hotel, var der et velkendt ansigt.

storybild

Her ses dette års startcast på Paradise Hotel. Lenny tjekkede dog ikke ind på dag et, og derfor er han ikke med på billedet. (Billede: TV3 Presse)

Seere af Paradise Hotel kunne tirsdag stifte bekendtskab med Cecilie fra Mørkhøj.

Og for den nye paradiso ventede der en overraskelse på det luksuriøse hotel i Mexico. For da hun gik op ad trapperne til de andre gæster, var der en af dem, hun kunne genkende, nemlig Lenny.

De to har været på date sammen hjemme i Danmark i Lennys program 'Wingman'.

»Jeg tænkte, det var da vildt, han skulle være der. Vi har lige set hinanden for et par måneder siden, så kommer man hele vejen til Mexico, og så sidder han bare der,« siger Cecilie til JuicyPlay om sin første dag på Paradise Hotel og mødet med Lenny.

På daten hjemme i Danmark, var de ude at rapelle, og ifølge Cecilie var daten rigtig sjov.

Det endte da også med et kys, men det blev aldrig til mere mellem hende og Lenny, for den 'var der bare ikke', men de har festet sammen i byen efterfølgende.

Nede i Mexico valgte Cecilie og Lenny ikke at fortælle, at de kendte hinanden hjemmefra for ikke at skabe unødvendig usikkerhed, fortæller Cecilie.

Adspurgt om hun så det som en fordel at kende en på Paradise Hotel lyder svaret, at det både kunne være en fordel og en ulempe.

En fordel, da hun tænkte, at Lenny måske kunne hjælpe hende med at komme ind i spillet, men også en ulempe, hvis nu han valgte bare at bruge hende.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx