Af Christian Hansen - 26/04-18 16:44

DR gør scoop: Får X Factor-dommer over i nyt underholdningsprogram DR gør scoop: Får X Factor-dommer over i nyt underholdningsprogram

Et velkendt ansigt er med i det nye program.

storybild

(Billede: Martin Sylvest)

DR er nu klar til at annoncere et nyt underholdningsshow, hvor seerinvolvering er i fokus.

Torsdag kan DR løfte sløret for et nyt program, der til efteråret skal samle danskerne.

Tv-stationens nye store underholdningsprogram har fået titlen 'Live! - Danmarks nye live-artist,' skriver DR i en pressemeddelelse.

Konceptet i programmet er, at talenter fra hele Danmark hver weekend skal dyste om seernes stemmer, og med hjælp fra to rutinerede danske kunstnere skal deltagerne kæmpe om at blive Danmarks nye store live-artist.

Et af programmets musikalske mentorer bliver en genganger fra 'X Factor', idet at Sanne Salomonsen har takket ja til at være med i det nye underholdningsprogram, skriver DR.

Programmet kommer til at afløse 'X Factor,' og således fortæller DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, til BT, at 'Live! - Danmarks nye live-artist' kommer til at ligge på samme tidspunkt som den hidtidige seermagnet.

»Vi ved at sang og musik fungerer godt fredag aften klokken 20, så det er naturligt at kigge den vej, men det bliver et helt andet udtryk, end man er vant til,« siger han.

(ARKIV) Fredagsrock 2013. Sanne Salomonsen på plænen i Tivoli ved Fredagsrock 31 maj 2013. Det har længe været i hendes tanker, og derfor var Sanne Salomonsen heller ikke i tvivl, da muligheden kom. Det skriver Ritzau, lørdag den 24. marts 2018.. (Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix) (Billede: Torben Christensen)

Det er indtil videre ikke lagt fast, hvor mange programmer der bliver tale om.

»Vi er ved at udvikle programmet samtidig med, at vi offentliggør det. Så det er ikke til at sige et præcist antal afsnit. Det er dansk udviklet fra bunden, og der er ingen færdig opskrift,« siger han.

"Live! - Danmarks nye live-artist" er udviklet i samarbejde med Nordisk Film, og Jan Lagermand Lundme, er glad for, at det nye koncept er på plads.

'Det har været vigtigt for DR at ramme noget tidsaktuelt i vores søgen efter et nyt underholdningsformat,' siger han i meddelelsen.

Det bliver udelukkende seerne, som afgør, hvem der skal vinde underholdningsprogrammet, da det er seerne, som med deres stemmer sender deltagerne videre i konkurrencen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx