Af Louise Petring - 14/05-18 15:17

Petra fik en idé til fødslen - veninderne reagerede meget voldsomtPetra fik en idé til fødslen - veninderne reagerede meget voldsomt

Petra Nagel blev i starten af april mor til Pelle Emil. DR3 har fulgt med under hele graviditeten - også fødslen. I et nyt interview fortæller Petra Nagel blandt andet, at det ikke var alle, der var lige glade for beslutningen.

storybild

Petra Nagel taler nu ud om, hvordan det var at få et barn med kamera på.

Det skriver DR.

»Da jeg sagde, at jeg regnede med, at kameraet også skulle med til selve fødslen, fik jeg en voldsom reaktion fra mine veninder, som syntes, det var en meget dårlig idé. Ingen af dem syntes faktisk, det var en god idé, forklarer Petra, hvis veninder ellers i udgangspunktet støttede op om 'Petra får en baby'-projektet,« siger Petra Nagel til DR.

Petra Nagel har efterhånden delt meget ud af sit liv for at komme forskellige problemer til livs. Først skulle hun finde kærligheden, derefter finde kærligheden til sig selv, og det seneste har været programmet 'Petra får en baby', hvor man følger hele hendes graviditet.

Petra Nagel håber med programmet at kunne sætte fokus på nogle af de grundlæggende problemer, der kan opstå mellem par, der pludselig skal tage stilling til et nyt menneske, såsom: 'Hvordan er man kærester, når man også er forældre?'.

Hun fortæller samtidigt, at hun har fået en masse positiv respons fra forskellige kvinder, både fra mødre og vordende mødre, som har haft stor gavn af programmet.

På sin Instagram deler Petra Nagel også flittigt billeder af før, under og efter sin graviditet.

Petra Nagel var meget i tvivl om, hvorvidt fødslen skulle filmes.

Men da hun har haft en nem graviditet, følte Petra Nagel samtidigt, hun blev nødt til at vise, at det hele ikke var perfekt, da hendes image er den lidt mere 'uperfekte' og 'ægte' person.

Derfor mente hun, at seerne også skulle med dér, hvor det ikke er særligt rart eller flot.

Afsnittet, hvor Petra Nagel føder, er det ottende og sidste afsnit og bliver sendt 6. juni.

Den største overraskelse for Petra Nagel efter at have påtaget sig mor-rollen, er, at hun pludselig ikke har sin egen frihed mere. Nu kan hun ikke 'bare lige' cykle en tur spontant, før hun har både ammet og skiftet ble, da Pelle Emil stadig er så lille, at han er 100 procent afhængig af sin mor. Det fortæller hun til DR.

Petra Nagel har Pelle Emil med sin kæreste, Asbjørn Munk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx