Af Nadia Guldbæk Welch - 22/04-18 13:01

Paradise-Jonas får hademails efter akavet episode: Særligt én gjorde ham ked af detParadise-Jonas får hademails efter akavet episode: Særligt én gjorde ham ked af det

'Det er lidt sygt, at man skal modtage sådan nogle ting'

storybild

18-årige Jonas har fået nogle grimme beskeder.

Den trofaste seer af Paradise Hotel har nok bemærket, at Jonas har et godt øje til Elina, der blev kåret til dette års Miss Paradise.

Særligt én episode har dog haft konsekvenser for paradisoen, der har modtaget et hav af 'hadebeskeder', fortæller han til Juicy News.

I et afsnit sidder Jonas og Elina og snakker nede på Solo, og på et tidspunkt læner Jonas sig ind over Elina og kysser hende.

Noget, Elina ikke var helt med på, og hun afviste da også Jonas. I dag er de to gode venner og griner ad episoden, selvom Jonas erkender, at kysset var meget akavet, og han havde svært ved at se det på tv.Efterfølgende prøvede han i programmet endnu engang at kysse Elina for at finde ud af, om hun bare brugte ham i spillet, eller om hun ville noget mere med ham.

Her kom Jonas dog frem til, at Elina nok ikke var interesseret i ham.

Kysse-episoden har dog medført mange beskeder både på Instagram og over mail, hvor tonen har været meget negativ.

Jonas fortæller, at mange skriver til ham, at han behandler Elina på en 'stødende' måde, og særligt et eksempel har sat sig i erindringen. I sidste uge fik han en mail fra en kvinde, der gjorde ham ked af det.

»En kvinde mener, at episoden mellem mig og Elina var imod kvindernes rettigheder, og det var seksuel krænkelse, og det var faktisk helt ovre i en 'voldtægtsadfærd' på en eller anden måde. Og da jeg læste den mail havde jeg ikke lyst til at svare på det, men jeg viste det med det samme til min mor og far, hvor jeg bare sagde 'hvad fanden er det, der sker',« fortæller Jonas.

Paradisoen fortæller, at han selv har en del veninder, der har været igennem en del i deres liv, og derfor påvirkede lige den mail ham særligt meget.

»Da jeg fik den mail blev jeg ligesom også bare triggered indeni, for det er nok det sidste, jeg nogensinde ville have af intentioner på noget tidspunkt, og derfor synes jeg bare, det er lidt sygt, at man skal modtage sådan nogle ting, og det gjorde mig rigtig ked af det,« fortæller Jonas, der erklærer sig helt enig i, at situationen er akavet, men han er dybt uenig i forhold til, at hans adfærd skulle være krænkende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx