24/04-18 13:46

Stort drama i 'Forsidefruer': Vi bliver ALDRIG veninder igen!Stort drama i 'Forsidefruer': Vi bliver ALDRIG veninder igen!

Bølgerne går i den grad højt i 'Forsidefruer'.

storybild

I 'Forsidefruer' følger vi fem kendte kvinder deres hverdag. Her Sarah Louise Christiansen, blogger. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Af Jonas Sand, Realityportalen

Hvis du har savnet sladder, champagne og drama, så kan du godt begynde at glæde dig til på torsdag. Her vender 'Forsidefruer' nemlig tilbage med en ny sæson, og vi tør godt love, at der ikke bliver sparet på de tre ting.

Der er sket meget, siden vi sidste fulgte de luksuriøse kvinder på skærmen, så der er masser at tage fat på. Jackie er blevet skilt, og i en nyt klip fra programmet slår Gunnvør igen fast, at det er slut mellem hende og Oliver Bjerrehuus, der nu bare vil være forældre. Sarah Louise og Amalie har heller ingen kærester, og det får sidstnævnte til at konkludere, at 'Forsidefruer' efterhånden er blevet en singleklub.

LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af 'Forsidefruer'?

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

Ligesom i de to første sæsoner går bølgerne også højt mellem de seks fruer, der alle mener, at især Sarah Louise er glad for at skabe drama. Og det får mindst én af de andre fruer lov til at mærke konsekvensen af.

»Vi kommer aldrig til at være veninder igen,« lyder det kontant fra Sarah Louise om én af de andre kvinder.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i 'Divaer i junglen'

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx