Af - 09/02-15 10:51; Opdateret: 09/02-15 13:32

TV: Nøgen-Jens udvandrer efter alt for STOR udfordringTV: Nøgen-Jens udvandrer efter alt for STOR udfordring

Der er drama i aftenens afsnit af ‘Adam & Eva’, der både byder på sex og en deltager, der forlader programmet.

Handler det om en brudt aftale, eller er der tale om mindreværdskomplekser, når deltageren Jens Porsmose i aften vælger at forlade TV3's nøgendating-program ‘Adam & Eva’?

I programmet ser man, hvordan 27-årige Jens Porsmose får 20-årige Sara Mai med under dynen. Alt er lykke indtil Rasmus Jessen, en ualmindeligt veludrustet ung mand, stempler ind næste dag.

- Jeg blev lovet to mennesker på en strand, og pludselig stod der en tredje part. Så produktionen fik at vide, at enten forlod han øen, ellers gjorde jeg. Der er jeg som et stædigt æsel, siger Jens Porsmose, der altså afviser, at det er konkurrentens ‘udstyr’, som var årsagen.

- Det er fuldstændigt ligegyldigt, at han er halv hest. Jeg sagde ja til en mand og en kvinde på en strand. Jeg vil skide på, om der dukkede en pige, dreng, en hermafrodit eller et æsel ind. Det var ikke en del af aftalen.

20-årige Sara Mai kan ikke holde øjnene fra Rasmus Jessens 'udstyr'. Foto: PR-foto

23-årige Rasmus Jessen kalder sin deltagelse i programmet ‘grænseoverskridende’ og fortæller, at hans lem ofte var genstand for muntre jokes i folkeskolen. Han ærgrer sig over modtagelsen.

- Jeg var meget skuffet. En voksen mand burde kunne stille sig op og give hånden uanset, hvad årsagen måtte være. Vi stod i samme situation. Vi havde ikke noget tøj på og var lige pressede. Jeg tror, at han var chokeret, og det er så åbenbart hans måde at reagere på, siger Rasmus Jessen.

23-årige Rasmus Jessen skaber masser af drama, da han pludselig dukker op på øen. Foto: Screenshot fra programmet

Søren Hedman, presseansvarlig hos TV3, siger:

- Det er klart, at vi er kede af, at der er en deltager, der har taget det så negativt at blive overrasket i spillet, men det er for at sige det hårdt ‘the name of the game’, at vi ikke afslører alt. Der skal være overraskelser, og det fremgår af kontrakten, at der vil være udfordringer undervejs.

LÆS OGSÅ: Zangenberg i nøgen-chok: Her smider hun metroxpress ud fra pressemøde

LÆS OGSÅ: Carsten tog nøgen på date: Sådan gik det

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx