Af - 20/11-16 13:02

Ny 'Paradise Hotel'-babe har fortid som DR-børnestjerne: Kan du genkende hende?Ny 'Paradise Hotel'-babe har fortid som DR-børnestjerne: Kan du genkende hende?

Fra Ramasjang til reality-stjerne på 'Paradise Hotel'.

Bildstrecke im Grossformat »
Boris er den veltrænede, selvsikre og udadvendte fyr, der elsker at være i centrum og alle omkring ham bliver hurtigt draget af hans energi. Boris er meget populær på Instagram, hvor han lige nu har 659.000 følgere, derudover har han fuld gang i sin musikkarriere. Hans lillesøster hedder forresten Fie Laursen. Tanja er den sunde og fornuftige pige, der er opvokset på Samsø. Hun er stilbevidst og selvsikker, og selv om hun umiddelbart kan virke lidt stille, så er hun både sjov og festlig, når man lige kommer ind under huden på hende. Anders er den charmerende og veltalende og vil helt sikkert blive kendt som hotellets omsorgsfulde fyr, der med sine medfødte empati bekymrer sig om, hvordan de andre deltagere har det. Nanna er den smilende, naturlige og fornuftige pige, der efter gymnasiet brugte et sabbatår på at rejse til Afrika. Hun går meget op i sit udseende og er tidligere på året kåret som ugens instababe i M! Christian er den pigeglade og charmerende jyske fyr, og med sin selvsikkerhed og målrettethed kommer han sikkert til at smelte et pigehjerte eller to. Christian ar desuden rengøringsvanvid og hader rod. Maja er den lille feminine pige, der trods hendes størrelse fylder meget i et rum og er vant til at få alt opmærksomheden. Jonas er den overbevisende og selvsikre sælger-type, som formår at sno folk om sin lillefinger. Han kender ikke til janteloven og fortæller gerne om de ting, han har opnået i sit liv. Jonas laver musik, er DJ og er i øvrigt god til spil på computeren. Shane har columbianske rødder og er hotellets eksotiske pige. Hun har som yngre haft hovedrollen i TV-serien Shanne og veninderne, som blev sendt på DR Ramasjang. Man skal ikke lade sig narre af Lenny, der med sine tatoveringer hurtigt kan ligne en hård og bad boy-agtig type. Han er nemlig den charmerende drengerøv, der blandt andet går i kirke for at finde ro. Og så reddede han, sammen med en ven, tidligere i år en mands liv. Simone er den omsorgsfulde, ansvarlige og søde pige, der med sit smil og sin selvsikre udstråling ved, hvad hun vil. Hun arbejder blandt andet som vikar på et center for demente, som bartender, og model, og sidste år kom hun blandt de sidste 30 i Miss Danmark.

Det er ikke kun Fie Laursens storebror Boris, der er et 'kendt' ansigt i den kommende ansigt af 'Paradise Hotel'.

Faste seere af DR's børnekanal Ramasjang vil måske også kunne genkende den nye deltager Shanne Vega, som medvirkede i 2012 i dokumentarfilms-serien 'Shanne og veninderne'.

Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem
Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem

Dengang kunne man følge den 13-årige Shanne og hendes veninde Emmas kamp for at falde til i en ny folkeskoleklasse

Den i dag 18-årige kvinde er halvt dansk, halvt colombiansk. Hun bor på Amager og arbejder ifølge TV3 som sælger.

Shanne Vega - Da hun var på 'Ramasjang', og i dag hvor hun er på 'Paradise Hotel':

Screenshot 'Shanne og Veninderne'

Foto: TV3

8 helt VANVITTIGE dilemmaer til Paradise-Rikke: Se hvad hun svarer
8 helt VANVITTIGE dilemmaer til Paradise-Rikke: Se hvad hun svarer

Se eller gense 'Shanne og veninderne' HER.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx