Af David Andersen - 27/04-18 11:51

Folk skreg i rædsel: Biograf viste horror-trailer inden 'Peter Kanin'-forestillingFolk skreg i rædsel: Biograf viste horror-trailer inden 'Peter Kanin'-forestilling

Filmen 'Hereditary' bliver kaldt 'Den mest sindssyge gyser i årevis' og 'Traumatiserende uhyggelig' af anmeldere. Se traileren her.

Hereditary trailer

Med en helt unik topscore på 100% på Rotten Tomatoes er den nye horrorfilm 'Hereditary' på forhånd udråbt som en biografsucces i hele verden, når den får premiere i juni måned.

Men i en australsk biografsal havde ingen lyst til at se traileren, da den pludselig viste sig på det store lærred. Salen var nemlig fyldt med små børn og deres forældre, som var inde for at se 'Peter Kanin'.

I traileren ser man blandt andet en pige klippe hovedet af en due, og en mand, som brænder, og der er generelt bare en rigtig ond stemning. Det fik både børn og voksne til at gå i panik, skriver Western Australia Today.

»Det var forfærdeligt. Man kunne hurtigt se, at det ikke var en børnefilm. Forældre skreg, at projektionisten skulle stoppe, og dækkede deres børns øjne og ører. Nogle flygtede ud af salen og trak deres børn med«, siger biografgængeren Jane, der var inde i salen under miseren.

Episoden udspillede sig onsdag i byen Perth og Jane lægger vægt på, at det var en meget ubehagelig oplevelse for de børn, som var til stede.

»Mange af børnene var oprevede, og hvis du tænker tilbage på din egen barndom, vil du huske ting, som skræmte dig, da du så dem for første gang. Jeg husker stadig den første gang, jeg så en røver på TV«, pointerer hun over for avisen.

Ifølge anmelderne er det ingen overdrivelse, at 'Hereditary' hører til i den absolut uhyggeligste ende. Filmen har ifølge Rotten Tomatoes endnu ikke fået en eneste dårlig anmeldelse, men er derimod blevet hyldet og kaldt 'vores generations Exorcisten'.

USA's største avis, USA Today, kalder Hereditary for 'den mest sindssyge gyser i årevis' og respekterede AV Club kalder filmen for 'den mest traumatiserende, rædselsvækkende film i evigheder'.

Fælles for samtlige anmeldere er, at skuespillerne, anført af stjernen Toni Collette, bliver rost til skyerne sammen med debutant-instruktøren Ari Aster. Filmen tager et dystert kig på forholdet mellem familiemedlemmer, og handler om en families totale forfald, da matriarken dør og efterlader dem med en uhyggelig og dødbringende arv.

Se traileren til den uhyggelige film over artiklen - men husk at sende børnene ud af rummet først.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx