Af - 25/01-17 11:07; Opdateret: 25/01-17 13:04

GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

Siden Stephanie og Rachel blev født, har seerne kunnet følge med. Og det meste af sit liv, har vi også kunnet se Christians opvækst på tv. Her er et kig i de gamle 'Årgang 0'-billeder.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre for at mindes, hvordan de så ud som små. Christian mangler, men det skyldes, at han først kom ind flere år senere, fordi Mathildes familie havde forladt forgrammet. Fra venstre: Stephanie, Rachel, Mathilde og Emma. Fra venstre: Emma, Rachel, Stephanie og Mathilde. Dengang var de tre år. Fra venstre: Rachel, Emma, Mathilde og Stephanie. Dengang var de fem år. Da 'Årgang 0' blev sendt i 2008 medvirkede Christian i programmet for første gang. Fra venstre: Christian, Emma, Rachel og Stephanie. Dengang var de otte år Her ses Stephanie med sin mor Christina og faren Christian. Da forældrene fik Stephanie, var de kun 18 år. I en periode havde Stephanie sit hår farvet rødt. I dag går Stephanie i 10. klasse. Stephanies søster, faren Christian og lillebroreren Tristan. Her ses Rachel sammen med apotekerfar, Lara og moren Theresia. Rachel har netop været et år i Argentina. Da Rachel blev født, boede hun sammen med sin mor i Løgumkloster. I dag bor familien i Aabenraa. Drengen til højre i billedet er en udvekslingsstuderende, som familien havde boende i en periode. Familien ejer landets største apotek. Nu vil mor Theresia dog være præst, ligesom hun var dengang Rachel var barn. Christian kom først ind i 'Årgang 0' i 2008, fordi Mathildes familie havde forladt programmet. Christian er fra Aarhus. Christian er den mellemste af tre brødre. I dag går Christian i gymnasiet. Her er Emma med forældrene Lene og Poul-Erik. I dag er familien ikke længere med i 'Årgang 0'. Emma har siden fået to små brødre. Mathilde og hendes familie forlod 'Årgang 0', fordi Mathildes søskende Frederikke og Rasmus ikke forstod, hvorfor kameraerne kun filmede storesøster og ikke dem, blot fordi Mathilde var født i år 2000. Mathildes familie tæller i dag Frederikke på 15 år, Rasmus på 11 år og Alberte på seks. De fire søskende har forældrene Louise og Martin. Familien boede først i en lejlighed på Østerbro, men flyttede i hus i Valby inden de fik Rasmus. På billedet: Fra venstre Stephanie, Mathilde, Rachel, Emma og Marie Maries forældre valgte at forlade programmet allerede efter første sæson. Mathildes familie valgte programmet fra i 2007.

Klik dig gennem minderne fra 'Årgang 0'.

De blev født i år 2000, og siden har et tv-hold fulgt børnene og deres familier gennem tykt og tyndt.

Eksempelvis har vi kunnne følge med i, at Stephanies forældre blev skilt, vi var med, da Rachels familie flyttede til den anden ende af landet, og da Christians forældre gik ned med stress.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Der er mange minder om 'Årgang 0', og nu hjælper vi dem lidt på vej.

For i galleriet øverst i artiklen kan du se billeder af børnene og deres familier fra dengang, vi lærte dem at kende.

Danskerne har talt: Her er vores favorit i 'Årgang 0'
Danskerne har talt: Her er vores favorit i 'Årgang 0'

10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'
10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'

Sådan så børnene fra 'Årgang 0' ud, dengang de var tre år. På billedet fra venstre: Rachel, Emma, Mathilde og Stephanie

De første syv år, hvor 'Årgang 0' løb over skærmen, var Mathilde og hendes familie også med i programmet. Klik her, hvis du vil læse om, hvordan Mathilde fra 'Årgang 0' har det i dag.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 i aften: Kæmpe optur til lykkelig Stephanie

LÆS OGSÅ: Mathilde fra 'Årgang 0' giver sit første interview: Sådan har jeg det i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx