Af Niels Pedersen - 18/05-18 18:22

Tidligere 'X Factor'-dommer tilbage på skærmen: Med i nyt, stort underholdningsshowTidligere 'X Factor'-dommer tilbage på skærmen: Med i nyt, stort underholdningsshow

Den tidligere 'X Factor'-dommer Lina Rafn vender tilbage til DR.

storybild

Arkivfoto. Line Rafn. (Billede: FLINDT MOGENS)

Til efteråret skal hun sammen med en anden tidligere 'X Factor'-dommer Sanne Salomonsen være med i DR's nye satsning, underholdningsprogrammet 'LIV!E - Danmarks nye live-artist'.

»Jeg har takket ja til at være med i 'LIVE!' fordi dét at optræde og underholde live er min store styrke og passion,« siger Lina Rafn til DR.

DR løftede sløret for det nye talentshow blot få måneder efter, at TV2 kunne melde ud, at de overtager 'X Factor' fra netop DR.

I det nye underholdningsprogram skal sangtalenter fra hele Danmark hver uge dyste om seernes gunst. Til at hjælpe sig får sangtalenterne enten Lina Rafn og Sanne Salomonsen som mentorer.

Den tidligere X Factor-dommer og forsanger i bandet Infernal glæder sig til at vende tilbage til skærmen - og til at kæmpe mod Sanne Salomonsen i DR's nye, store underholdningsshow.

»At skulle konkurrere mod Sanne, tror jeg, bliver super fedt. Vi kommer fra meget forskellige ender af musikbranchen rent genremæssigt, men vi har begge en enorm forkærlighed for de ting, der kommer ud over rampen og virker på en scene,« siger hun.

Det bliver udelukkende seerne, som afgør, hvem der skal vinde underholdningsprogrammet, da det er seerne, som med deres stemmer sender deltagerne videre i konkurrencen.

Præmien til programmets vinder er en turné rundt i Danmark.

41-årige Lina Rafn har fire gange været dommer i 'X Factor', senest i 2015.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx