Af Bo Norström Weile - 20/05-18 18:43

I smerter før storstilet arrangement: Kronprins Frederik kommer med kedelig udmelding I smerter før storstilet arrangement: Kronprins Frederik kommer med kedelig udmelding

Han har døjet med noget den seneste tid.

kronprins Frederik og Prins Joachim

Dagen før det stort anlagte motionsløb Royal Run, som er en fejring af kronprins Frederiks 50-årsdag næste lørdag, kommer hovedpersonen med en lidt kedelig udmelding.

Han døjer med ondt i ryggen.

Det fortæller han i en video, som kongehuset har lagt ud på deres Facebookside.

»Jeg har døjet med nogle rygproblemer i den seneste tid, som gør, at jeg ikke kan løbe, som jeg gerne ville,« lyder det fra kronprins Frederik i videoen.

Den snarlige fødselar skal ellers sammen med flere end 40.000 danskere løbe Royal Run mandag den 21. maj. Et løb, der finder sted i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København.

Kronprinsen skal i løbet af dagen løbe 1,6 kilometer - 'one mile' - i alle andre byer end i København, hvor han slutter af med at løbe 10 kilometer.

Rygproblemerne til trods lover kronprinsen, at han nok skal stille til start, og at han fortsat glæder sig. Dog kommer de fysiske skavanker nok til at påvirke hans løbetider, spår kronprinsen:

»Der bliver ikke tale om de helt store rekorder fra min side, men jeg stiller til start i samtlige byer, og jeg glæder mig til at se alle derude,« siger han i videoen.

Se hele videoen med Kronprinsen her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx