Af Christian Hansen - 18/05-18 11:51

Efter fars afbud: Her er manden, der skal følge Meghan Markle op til alteretEfter fars afbud: Her er manden, der skal følge Meghan Markle op til alteret

Det er nu afgjort, hvem der skal følge Meghan Markle op til alteret, når hun i morgen skal vies med den engelske prins Harry.

Voxpop fra Windsor om Meghans fars afbud til brylluppet

Ifølge det engelske kongehus er det Prins Charles, der skal gå ved siden af bruden frem mod alteret, hvor hendes kommende ægtemand vil vente på hende.

Det oplyser kongehuset i en pressemeddelelse.

'Frøken Meghan Markle har bedt Hans Kongelige Højhed, Prinsen af Wales, om at ledsage hende op til alteret gennem St. George's kapel på hendes bryllupsdag. Prinsen af Wales er glad for at kunne byde frøken Markle velkommen i kongefamilien på denne måde,' skriver kongehuset.

Prins Charles skal føre Meghan Markle op til alteret. (Billede: POOL)

Meddelelsen om, at det bliver hendes svigerfar, der skal føre bruden op til prins Harry, kommer efter, at Meghan Markles egen far har måttet melde afbud.

Det bekendtgjorde Meghan Markle torsdag på det britiske kongehus' hjemmeside.

'Desværre vil min far ikke deltage i vores bryllup. Jeg har altid sørget for min far og håber, at han kan få den plads rum, han skal bruge for at kunne fokusere på sit helbred,' lød det fra Meghan Markle.

Thomas Markle blev onsdag opereret i hjertet og fik efter eget udsagn sat tre såkaldte 'stenter' ind i hjertet, der skal udvide blodårerne.

Brudens 73-årige far, der er pensionist og bor i Mexico, er således for svagelig til at tage til England for at give sin datter bort.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx