Af Louise Petring - 15/05-18 21:18

Caitlyn Jenner har fået en ny kæreste - på alder med Kendall JennerCaitlyn Jenner har fået en ny kæreste - på alder med Kendall Jenner

Caitlyn Jenner er blevet kærester med en 22-årig ung model.

storybild

Caitlyn Jenner har fået en ny kæreste, Sophia Hutchins, som også er transkønnet. Hun er på alder med Caitlyn Jenners datter Kendall Jenner. REUTERS/Danny Moloshok (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Caitlyn Jenner lader til at være kommet sig over Kris Jenner, som hun sammen med er forældre til kendisserne Kendall og Kylie Jenner.

Hun har nemlig fået en ny kæreste - en 22-årig ung, også transkønnet, model, Sophia Hutchins.

Ifølge ELLE og anonyme kilder er de to kvinder meget seriøse omkring deres forhold, og rygterne går på, at et bryllup er på tale.

En kilde har også sagt til Heat Magazine, at Caitlyn Jenner ser sig selv tilbringe resten af sit liv med Sophia Hutchins. Hvis det er tilfældet, vil Kendall Jenner få en stedmor på alder med sig selv.

Se billeder af Sophia Hutchins nedenfor.

Glowing. * YOU make me glow

Et opslag delt af Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) den

Who says girls posing in bikinis arent boss bitchezzzz?

Et opslag delt af Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) den

Deres forhold blomstrede for alvor, da Caitlyn Jenner i sin tid valgte at forlade Kris Jenner og udgav bogen 'The Secrets Of My Life', som fortæller detaljer om den meget kendte familie samt om Kris Jenner.

Caitlyn Jenner har siden været i kølvandet i LGBTQI+-miljøet, eftersom hun offentligt har været ude at give sin støtte til den amerikanske præsident Donald Trump.

Heat Magazine's kilder fortæller også, at Caitlyn Jenner" er fuldkommen udstødt i øjeblikket. Da hun har mistet mange venner i LGBT-samfundet på grund af hendes politiske synspunkter, føler hun, at Sophia efterhånden er den eneste, hun kan regne med.

Hvis Catilyn Jenner og Sophia Hutchins bliver gift, bliver det Caitlyn Jenners fjerde ægteskab, men det første som Caitlyn - og ikke som Bruce.

Sophia Hutchins er også transkønnet og har tidligere heddet Scott, og har i 2016 udtalt, at Caitlyn Jenner i sin tid inspirererede hende til at skifte køn.

»Jeg har altid fået spørgsmålet: 'Vil du skifte køn fra mand til kvinde?' Det havde jeg aldrig tænkt særligt meget over, før jeg startede på universitetet, fordi jeg dér var i stand til at føle mig fri fra min familie og derfor kunne starte en ny identitet. Der fik jeg tid til at arbejde med mig selv og mine problemer,« siger Sophia Hutchins til ELLE.

Det vides endnu ikke, hvordan de to mødte hinanden, men Sophia Hutchins har gået i skole på Pepperdine University i Malibu, som eftersigende skulle ligge meget tæt på Caitlyn Jenners eget hjem.

I 2015 sprang Caitlyn Jenner ud som transkønnet, og fortalte offentlighheden, at hun ikke længere hed Bruce Jenner - men derimod Caitlyn Jenner.

Inden da dannede hun par med Kris Jenner, som hun har børnene Kendall og Kylie Jenner med.

Caitlyn Jenner har også ageret som far for verdensstjernerne Kim, Khloé og Kourtney Kardashian.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx