Af Fie West Madsen - 19/05-18 13:23

Modeekspert om Meghan Markles brudekjole: 'Det er ret vildt'Modeekspert om Meghan Markles brudekjole: 'Det er ret vildt'

Bruden ankom i en lang hvid kjole med langt slør.

VIDEO til bt.dk: Prins Harry og Meghan Markle skal giftes 19. maj

Meghan Markle ankom lørdag til Windsor Castle iført en brudekjole, som er meget klassisk og i stil med Markles personlighed.

Det mener modeekspert Chris Pedersen, der er tv-vært på DR K, vært på 'Modeuge Nu' og tidligere moderedaktør.

»Jeg synes, den er usandsynligt smuk og meget moderne. Jeg tænker faktisk, det er meget hende. Den er så enkel og har det kantede og er skåret helt enkelt uden mange dikkedarer. Der er hverken blonder eller knapper,« siger Chris Pedersen.

Kjolen er designet af den britiske designer Clare Waight Keller, der er chefdesigner for det franske modehus Givenchy, og der begejstrer modeeksperten.

»Det er ret vildt, for det er et fransk modehus, hun er chefdesigner for. Hun tiltrådte sidste år og fik meget ros for at tage et modehus, der var blevet Kim Kardashian-agtigt og gøre det moderne. Hun er en generation af kvindelige, britiske designere der har sat sit præg,« siger Chris Pedersen.

Lørdag siger 33-årige Harry ja til sin 36-årige brud, Meghan Markle. Brylluppet foregår i landsbyen Windsor, der ligger godt en times vest for hovedstaden London. Vielsen finder sted klokken 13.00 og BT er til stede ved brylluppet og følger med direkte både før, under og efter vielsen.

Du kan følge BT's livedækning af brylluppet her.

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx