Af - 09/07-14 21:20

Rocksanger spiller Disney-fisk: - Hver fredag aften er jeg 12 år igenRocksanger spiller Disney-fisk: - Hver fredag aften er jeg 12 år igen

Den tidligere A Friend in London-poprock-forsanger er aktuel som fisken Tumle i ny musical. Og så er han helt vild med Disney.

storybild

Tim Schou fik i weekenden farvet håret blåt, så han fremstår som en naturlig Tumle. (Billede: Søren Malmose)

Blåt hår, blå øjne og en daglig tur langs vandkanten ved Operaen. Tim Schous hverdag som soloartist er for tiden skiftet ud med rollen som fisken Tumle i musicalen 'Den Lille Havfrue'.

- Jeg er kæmpe Disney-fan. Jeg har altid brugt Disney-film og Disney-universet til at have et sted, hvor der virkelig ikke er nogen problemer, og hvor jeg kan lukke alt ude, forklarer han.

- For eksempel efter grandprixet, hvor der hele tiden skete så mange ting. Der prøvede jeg at holde fast i nærmest en terapitime hver fredag klokken 19 på DR1, hvor jeg lukkede computeren, slukkede min telefon og bare sad og gloede Disney Sjov, fortæller den 26-årige sanger.

Han har spillet amatørteater, siden han var barn, så de skrå brædder er ikke ukendte.

Henning Jensen tildeles hæders-Reumert
Henning Jensen tildeles hæders-Reumert

I musicalen spiller han den tropiske gule-og-blå fisk Tumle, og det stiller krav til udseendet. Han fik selv valget mellem at farve håret eller bruge paryk.

- Jeg har valgt at se det på den måde, at hvis ikke man går all-in, så kan man lige så godt lade være med at lave det. Og så har jeg også bare tænkt, at David Bowie slap af sted med det: Han har været afbleget, blåhåret og rødhåret, og så kan jeg vel også?

Mens Tim Schous yndlingskarakter fra Disney er lampeånden Genie, minder han selv mest om Tumle.

- Tumle er jo en meget, meget barnlig sjæl, og det er jeg i allerhøjeste grad også. Hver fredag aften er jeg 12 år igen, når Disney dukker op på tv'et. Og så er han jo bare skide sød, og jeg er også mega sød, afslutter han med en grin.

'Den Lille Havfrue - The Musical' har premiere den 17. juli og besøger både Operaen og Fredericia Teater.


LÆS OGSÅ: Tidligere Popstars-vinder har succes på de skrå brædder

LÆS OGSÅ: Derfor bør du se Dansk Melodi Grand Prix

LÆS OGSÅ: Nu lægger Mickey Mouse til i Københavns Havn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx