Af Fie West Madsen - 20/05-18 09:49

Tv-seere undrer sig over David Beckham: 'Det gør mig flov over at være britisk'Tv-seere undrer sig over David Beckham: 'Det gør mig flov over at være britisk'

Flere bed mærke i én særlig ting under det royale bryllup.

VIDEO til bt.dk: Prins Harry og Meghan Markle skal giftes 19. maj

Fodboldikonet David Beckham var en af de mange celebre gæster, der var indbudt til prins Harry og Meghan Markles bryllyp lørdag, men flere tv-seere er ikke helt tilfredse med, hvordan Beckham gebærdede sig i det fornemme St. George's kapel, hvor vielsen foregik.

Det skriver flere udenlandske medier, herunder det britiske medie Metro.

Tv-billeder fra kapellet viser David Beckham, der tilsyneladende tygger tyggegummi, mens han venter på, at vielsen går i gang.

Flere Twitter-brugere har fanget det lille optrin, og der er delte meninger om, hvorvidt David Beckhams tyggegummityggeri er galt eller genialt.

'Højdepunktet indtil videre... David Beckham tygger tyggegummi i kapellet, som var det udskiftningsbænken under en fodboldkamp,' skriver journalist og Twitter-brugeren Graham Mann eksempelvis og deler en video af episoden.

Det er dog ikke alle, der synes, det er morsomt, at David Beckham bryder med etiketten og tygger tyggegummi i kapellet.

'At David Beckham tygger tyggegummi til det royale bryllup er et endeligt bevis på, at du ikke kan købe klasse', skriver Twitter-brugeren Daniel Thomas Gray.

'David Beckham tygger du tyggegummi til det royale bryllup? Det er et nej NEJ', skriver brugeren Arlene B.

Brugeren Michael er heller ikke just begejstret.

'David Beckham dækket i tatoveringer og tyggegummi. Det gør mig flov over at være britisk,' skriver en tydeligt oprevet bruger.

'Tygger David Beckham tyggegummi i kirken? Da jeg var ung, blev det betragtet som en strafbar handling,' skriver Ann-Marie Corvin ligeledes.

David Beckham fulgtes til det royale bryllup med sin kone, tidligere Spice Girl Victoria Beckham, som flere har bemærket så en anelse sur ud. Spørger man Twitter-bruger Caroline Hirons, er det dog ikke så mærkeligt hendes mands opførsel taget i betragtning.

'David Beckham tygger TYGGEGUMMI. Intet under, at Victoria koger. Bonde,' skriver hun.

Du kan genopleve lørdagens royale bryllup i BTs livedækning herunder:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx