Af Bo Poulsen - 19/05-18 19:29

Spice Girl deltog til royalt bryllup: Alle taler om hendes ansigtsudtrykSpice Girl deltog til royalt bryllup: Alle taler om hendes ansigtsudtryk

Der blev taget flere billeder af hende til brylluppet.

Guests mingle in St George's Chapel, await royal wedding

Lørdag blev prins Harry gift med sin forlovede Meghan Markle i St George's Chapel. På gæstelisten figurerede blandt andet et af vore tids populæreste kendispar bestående af den tidligere fodboldspiller David Beckham og den tidligere Spice Girl Victoria Beckham.

Der blev taget flere billeder af parret til brylluppet, der blev transmitteret direkte, som du kan se et par eksempler på her.

Men der var flere på det sociale medie Twitter, som ikke helt kunne forstå, at Posh Spice lignede en, som slet ikke havde lyst til at være der på den historiske dag.

Den 44-årige Beckham lignede i hvert fald en, som levede op til sit gamle kunstnernavn. Der er også flere, som mener, at hun lignede en, der var på vej til en begravelse.

Til gengæld var der én person, som formåede at fange et glimt af et smil. Vedkommende gør så også grin med, at den gode Posh Spice hurtigt dropper smilet igen.

Hvis du gik glip af den store begivenhed i det britiske kongehus, kan du opleve eller genopleve det her i BTs livedækning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx