Af Trina Nielsen - 19/05-18 19:33

Kongehuset deler eksklusivt foto fra receptionen: Se den overdådige bryllupskage Kongehuset deler eksklusivt foto fra receptionen: Se den overdådige bryllupskage

Kagerne er designet af bageren Claire Ptak.

Meghan og Harry kommer ud af kirken

Genoplev det overdådige bryllup i LIVE-bloggen i bunden af artiklen. ​Meghan Markle og Prins Harry har sagt ja til hinanden under en smuk vielse i St. George's Chapel.

Og til ethvert smukt bryllup hører en smuk bryllupskage, som du kan se længere nede i artiklen.

Kensington Palace har på Twitter delt et billede af det royale pars kage efter, der bliver serveret til receptionen på Windsor Castle.

Og det er ikke bare én bryllupskage. Men bryllypskager. Hele tre af slagsen, der i samme stil, i tre forskellige størrelser og højder står side om side på hver deres gyldne piedestal i en fin treenighed.

Kagerne er designet af bageren Claire Ptak og indeholder hyldeblomstsirup lavet ved Dronningens residens i Sandringham fra gårdens egne hyld samt en let sandkage.

Claire Ptak, der ejer East London's Violet Bakery, fortalte tidligere i denne uge om den lidt anderledes kage til den britiske avis The Telegraph.

»Den måde, vi sætter den frem på, gør kagen til en installation i sig selv. Det er et ikke-traditionelt udseende. Det er et lille skifte fra traditionen,« fortalte Ptak The Telegraph.

Den ikke-stablede kage uden flere lag er en afvigelse fra, hvad de har haft til andre royale britiske bryllupper, der traditionelt plejer at servere stablede frugtkager i flere lag.

Claire Ptak og hendes seks bagere har arbejdet fuldtid i Buckingham Palaces køkkener i fem dage op til brylluppet for at forberede den royale bryllupskage. Men før de gik i gang smagte Meghan og Harry flere forskellige kageprøver, før de til sidst udvalgte citron- hyldeblomstkombinationen, fortæller Ptak til avisen.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and his wife Meghan, Duchess of Sussex emerge from the West Door of St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018 after their wedding ceremony. / AFP PHOTO / POOL / Ben Birchall (Billede: BEN BIRCHALL)

Genoplev det overdådige bryllup i LIVE-bloggen herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx