Af David Andersen - 14/05-18 11:57

Tesla-milliardær scorer popstjerne - og går til angreb på SpotifyTesla-milliardær scorer popstjerne - og går til angreb på Spotify

Elon Musk har kastet sin kærlighed på den 16 år yngre musiker Grimes, og det kan være dårligt nyt for verdens største streaming-tjenester.

storybild

Elon Musk og Grimes er blevet det store samtaleemne, efter de sprang ud som kærester til Met Gala 2018. Ikke mindst fordi, Musk pludselig har udtalt sig kritisk om streamingtjenester som Spotify og Youtube. (Billede: ANGELA WEISS)

Det var vanen tro en ren stjerneparade, da Metropolitan Museum of Art i mandags holdt det årlige Met Gala, der af mange regnes for den vigtigste modebegivenhed i New York hele året.

Superstjerner som Rihanna, Kim Kardashian, Jared Leto og Lana del Rey mødte troligt op for at fremvise deres kreativitet, men det var et højest umage par, der endte med at løbe med opmærksomheden.

Ingen ringere end Space X- og Tesla-ejeren Elon Musk, 46, kunne nemlig bekræfte internettets hotteste rygte, da han for første gang viste sig offentligt med popstjernen Grimes, og dermed bekræftede, at de danner par.

30-årige Grimes er bedst kendt herhjemme for sin koncert på Roskilde Festival 2016, hvor hun lagde både publikum og anmeldere ned med en eksplosiv koncert på festvalens næststørste scene Arena.

Fotograferne havde en fest, da parret kom anstigende til Met Gala. (Billede: ANGELA WEISS)

Sydafrikanske Elon Musk fik i februar opgjort sin formue til over 20 milliarder dollars, hvilket gør ham til en af verdens mest magtfulde mænd, og det kan komme til at ramme streamingtjenester som Spotify og YouTube, nu hvor han har fået en musiker-kæreste.

Få dage efter nyheden om hans forhold til canadiske Grimes, der har det borgerlige navn Claire Boucher, har han nemlig givet udtryk for, at streamingtjenesterne betaler alt for lidt til kunstnere. Det gør han i et svar til en Twitter-følger, som vil vide, hvordan man bedst støtter Grimes økonomisk.

Tiden må vise, om Elon Musk vil sætte handling bag de kritiske ord, eller om han har for travlt med sine elektriske biler og raketopsendelser.

Rihanna fik også masser af opmærksomhed på den røde løber, da hun kom anstigende i sexet pave-kostume. (Billede: HECTOR RETAMAL)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx