Af - 09/11-15 19:00

Remees datter har en navnesøster i Aarhus: Sådan er det at hedde KenyaRemees datter har en navnesøster i Aarhus: Sådan er det at hedde Kenya

Remee har afsløret på Instagram, at hans datter hedder Kenya opkaldt efter det land, hvor hun blev undfanget. Her fortæller hendes 21-årige navnesøster fra Aarhus, hvordan det er at hedde et afrikansk land.

storybild

(Billede: Polfoto)

Da Remee og kæresten Mathilde Gøhler mandag morgen afslørede, at deres to måneder gamle datter hedder Kenya, kom Danmark op på sin 13 af slagsen.

Kort efter fødslen: Så smuk er Remees kæreste
Kort efter fødslen: Så smuk er Remees kæreste

Metroxpress gik på jagt efter en af de 12 andre Kenya'er i Danmark og fandt 21-årige Kenya Marie Skovbæk fra Aarhus. Hun fortæller om sit specielle navn:

- Jeg valgte at skifte navn, da jeg var 18, da jeg syntes, det lød flot, fortæller Kenya Marie Skovbæk og tilføjer, at hun aldrig har været i landet.

- Det var egentlig ret nemt at skifte. Det sværeste var at få folk til at forstå, at det er mit rigtige navn. Der er mange, der tror, jeg hedder Tanja, fordi de ikke lige forstår, hvad jeg siger til at starte med. Så spørger de 'altså ligesom landet?', og 'er dine forældre hippier?'. Min far friede faktisk til min mor, da de var i Kenya, men det har de først fortalt mig lang tid efter, jeg skiftede navn.

Kenya Marie Skovbæks forældre hedder Mie og Lasse. Hendes søskende hedder Anna, Sofie og Louise.

Remee er blevet far: Se hans lille nye nuttede datter
Remee er blevet far: Se hans lille nye nuttede datter

Kenya Marie Skovbæk, der studerer samfundsfag og psykologi på Aarhus Universitet, oplever derudover ikke de store udfordringer ved at hedde Kenya. Dog kan navnet sagtens fremkalde pinlige situationer:

- Min mor spurgte min daværende kæreste, om han nogensinde havde været i Kenya. Så vidt jeg husker, blev han lidt mundlam. Det var ret pinligt.”

Remee fester med Hollywood-stjerne: Men er det nu klogt?
Remee fester med Hollywood-stjerne: Men er det nu klogt?

Afstemning: Cameroun er populær
I en uvidenskabelig afstemning på mx.dk har metroxpress' læsere afgjort, hvilket afrikansk land, de vil opkalde deres barn efter. Vinderen blev Cameroun med Zambia og Sierra Leone lige i hælene. Der var ingen læsere, der hældte til Uganda, Etiopien og Senegal.

Remee og kæresten Mathilde Gøhler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx