Af Rikke Kynde - 14/05-18 16:30

Se billedet: Mascha Vang løber nøgen i SverigeSe billedet: Mascha Vang løber nøgen i Sverige

Det blev en noget frisk løbetur, da Mascha Vang og hendes kæreste var i Sverige i weekenden. Her valgte hun nemlig at smide al tøjet.

storybild

(Billede: Ida Marie Odgaard)

Det skriver realitystjernen på sin blog søndag.

Mascha Vang og kæresten Troels var på hyggetur i Ystad i Sverige, hvor indtaget af slik og pandekager motiverede turtelduerne til at tage en morgenløbetur i den svenske natur.'Der skal jo også være plads til at gå ombord i nutella og flødeskum som toppings, ik,' skriver hun på sin blog.

Løbeturen førte parret ud langs kysten, hvor det blå hav simpelthen blev for fristende for den 38-årige realitystjerne, som derfor smed kludene og løb i vandet.Mascha Vangs kæreste Troels var hurtig til at dokumentere øjeblikket, hvor hun begiver sig nøgen ud til en kold dukkert, som hun har delt på sin blog og Instagram.

'Hvis I tror jeg tvinger ham til at tage billeder, så tror I forkert. 727 billeder nåede han at tage på denne dag alene. Really! Okay… Det er som om der bliver taget lidt ekstra, når numsen bliver luftet som her, but(t) still,' skriver Mascha Vang.

På billedet kan man se hele Mascha Vangs nøgne krop bagfra løbe ud i bølgerne. Hvortil hun skriver 'Det er bar' en bleg bar rumpe…'.

Mascha Vang skulle dog ikke være alene om at dele et nøgenbillede, også kæresten hoppede i sit Adam-kostume på løbeturen, hvilket ligeledes blev fotograferet og lagt op på stjernens blog.

Hvem er kæresten?

Tidligere i år var det også bloggen, Mascha Vang tyede til, da hun afslørede, hvem hendes nuværende partner er:'Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden,' skrev hun i april om kæresten, der er jagerpilot.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx