Af Fie West Madsen - 03/03-18 11:00

Elton John stormer af scenen under koncert: 'I har ødelagt det'Elton John stormer af scenen under koncert: 'I har ødelagt det'

Den verdenskendte sanger Elton John valgte torsdag at forlade scenen midt under en koncert på Caesars Palace i Las Vegas, da han tilsyneladende blev sur på en lidt for nærgående fan.

storybild

Singer Elton John performs before announcing his final "Farewell Yellow Brick Road" tour in Manhattan, New York, U.S., January 24, 2018. REUTERS/Shannon Stapleton (Billede: SHANNON STAPLETON)

Det skriver mediet TMZ, der har videomateriale fra episoden.

Elton John har, på linje med andre store sangere før ham, et fast show, han optræder med i Las Vegas, og her er det kutyme, at en stor gruppe fra publikum får lov at komme på scenen under nummeret 'Saturday Night'.

Torsdag blev det dog tilsyneladende for meget for verdensstjernen, og i videoen ser man, hvordan en fan flere gange under nummeret rører ved Elton John. Flere gange fjerner sangeren derfor sin mund fra mikrofonen for at signalere til fanen, at vedkommende skal holde sig væk. Til sidst bliver 'Rocket Man'-sangeren dog så irriteret, at han vælger at forlade scenen.

I videoen, som TMZ har offentliggjort, kan man høre, hvordan fans efterfølgende regner med, at koncerten er slut. Det var dog ikke tilfældet.

Efter kort tid vender Elton John nemlig tilbage til scenen til lyden af det velkendte nummer 'Circle of Life' fra filmen 'Løvernes Konge'. Her gjorde den britiske sanger det dog også tydeligt, at han ikke var tilfreds med publikums opførsel på scenen.

»Der er slut med at komme på scenen lørdag aften. I har ødelagt det,' sagde Elton John med henvisning til nummeret.

Det er ikke første gang, at den britiske sanger er kommet i karambolage med sit publikum under en koncert. For bare få uger siden kunne TMZ fortælle, hvordan en fan kastede en perlekæde i ansigtet på sangeren under en koncert, hvilket fik Elton John til at tage en kort pause for at tjekke sine tænder. Kæden blev tilsyneladende også kastet af en af de publikummer, der havde fået lov at komme på scenen.

Herunder kan du se videoen af episoden torsdag, hvor Elton John forlod scenen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx