Af Sebastian Kirk - 20/03-18 08:11

Chok: Verdenskendt popgruppe går hver til sitChok: Verdenskendt popgruppe går hver til sit

Resterne af den succesfulde 'X Factor'-pigegruppe Fifth Harmony går hver til sit efter seks år sammen på pop-scenen.

storybild

Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui og Dinah Jane udgjorde tilsammen Fifth Harmony. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Da kvintetten Fifth Harmony for et år siden mistede Camila Cabello til en solokarriere, gjorde de resterende fire medlemmer et stort nummer ud af, at de ville fortsætte.

Men nu er det slut. Pigerne fra den amerikanske gruppe, der brød igennem i 'X Factor' i 2012, meldte i går ud, at de går hver til sit, så også de kan opsøge egne solokarrierer.

'Efter seks år uden pause har vi indset, at for at kunne forblive autentiske over for os selv og jer, så er vi nødt til at tage en pause fra Fifth Harmony, så vi kan gå vores egne veje,' lyder det i en besked på sociale medier.

A post shared by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

Camila Cabellos valg om at gå solo skabte en hel del internt drama. Gruppen påstod, at de fik overdraget nyheden af en repræsentant for Cabello, mens hun selv holdt fast på, at de andre udmærket var klar over det på forhånd.

Efterfølgende gjorde Fifth Harmony det klart, at de ville blive sammen. 'Vi er fire stærke, engagerede kvinder, som vil fortsætte,' lød det i et statement.

Men allerede i februar begyndte rygterne om en opløsning at svirre. En anonum kilde blev i The Sun citeret for at sige, at pladeselskabet Epic havde fået nok af Fifth Harmony og hellere ville fokusere på Camila Cabellos solokarriere.

»De har set, hvor meget slid og hvor mange penge, der er blevet brugt på Camilas karriere, og de føler, at de er blevet udnyttet til at gøre hende til en stjerne. Hendes album fik mere støtte end deres seneste projekt, og de ved, at deres dage hos Epic er talte,« lød det.

Fifth Harmony understreger, at deres planlagte koncerter stadig vil blive afholdt.

Før fem blev til fire: Dinah Jane Hansen, Lauren Jauregui, Normani Hamilton, Ally Brooke og Camila Cabello. (Billede: VALERIE MACON)

Fifth Harmony

  • I 2012 gik Ally Brooke, Camila Cabello, Normani, Dinah Jane og Lauren Jauregui hver for sig til audition i det amerikanske 'X Factor'. De formåede ikke at gå videre, men blev i stedet sat sammen til gruppen Fifth Harmony. De blev nummer tre i konkurrencen og fik en kontrakt med 'X Factor'-stifter Simon Cowells pladeselskab, Syco Records.
  • Sammen udgav de to albums og blev blandt andet kåret til årets kvindelige gruppe af Billboard, inden Camila Cabello gik solo. De resterende fire medlemmer udgav et tredje album sidste år og har siden været på turne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx