Af David Andersen - 23/03-18 11:41

HURRA: Instagram ændrer feedet - nu er bliver det nemmere at få likesHURRA: Instagram ændrer feedet - nu er bliver det nemmere at få likes

Instagram-feedet bliver nu kronologisk igen. Sådan da.

storybild

Ingen vil være ved det, men alle har det som en guilty pleasure: Det er fedt at få mange følgere og mange likes på Instagram.

Men for mange skete der på den front noget rigtig katastrofalt, da Instagram valgte at droppe det kronologiske feed, og i stedet selv udvælge, hvad folk skulle se i deres feed, når de loggede på. Så blev det pludselig de store profiler og de finansierede posts, som fik førsteret, mens alle vi dødelige blev gemt godt væk længere nede med vores billeder af solnedgange og farverige cocktails.

Men nu har Instagram indset, at ændringen var for voldsom, skriver de på deres blog.

Det sociale medie vil nu igen lade brugerne gøre deres feed kronologisk. Det vil ske, hvis man trykker på en ny knap, som de tilføjer, men navnet 'New posts'.

Det er dermed ikke en total tilbagevenden til de gode gamle dage, men en håndsrækning i form af muligheden for at gøre feedet kronologisk, når man vil. Dog fremhæver Instagram på bloggen, at nye posts fremover får højere prioritering end hidtil.

På den måde skal 'almindelige' Instagram-brugere ikke i lige så høj grad kæmpe med megaprofilerne om de endorfinfrigørende likes.

Oven i den - for mange - glædelige nyhed, lover Instagram, at der er adskillige flere, store nyheder på vej i den nærmeste fremtid. De kommer ikke nærmere ind på, hvad det drejer sig om, men lover at opdatere bloggen inden længe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx