Af - 17/12-15 10:17

Snapchat-nyhed: Nu kan du få ekstra fart påSnapchat-nyhed: Nu kan du få ekstra fart på

Snapchat skyder opdateringer ud for tiden.

Bildstrecke im Grossformat »
I gennemsnit bliver der på verdensplan sendt 8.796 snaps i sekundet. Kilde: expandedramblings.com Snapchats logo hedder Ghostface Chillah og er opkaldt efter rapperen ved samme navn fra rap-gruppen Wu-Tang Clan. Kilde: businessinsider.com Ifølge en undersøgelse fra kommunikationsforum tænker unge ikke over, hvordan de tager sig ud, når de deler billeder på Snapchat. De tør godt sende lidt skøre eller grænseoverskridende billeder af sig selv til hinanden. Billeder som de unge normalt ikke ville uploade til andre sociale medier. Kilde: kommunikationsforum.dk Der findes en Snapchat-funktion for børn under 13 år kaldet 'SnapKidz'. Det er en mere begrænset udgave af den populære app. Her kan man tage billeder og tegne, men ikke videresende sine snaps. Det eneste man skal gøre, for at få adgang til den begrænsede udgave er at logge ud af Snapchat, og herefter logge ind med et nyt login og udfylde en fødselsdag, der passer til barnets alder. Kilde: Snapchat bliver næsten kun brugt blandt danskere under 30 år. Men Snapchat er virkelig stort blandt de unge. Halvdelen af alle 12-19-årige og godt en fjerdedel af alle 20-29-årige bruger Snapchat dagligt ifølge Snapchat er så populær, at Facebook gerne vil have fingre i app'en. Facebook har efter sigende tilbudt at købe app'en for hele tre milliarder dollars - hvilket svarer til næsten 20 milliarder kroner. Snapchat afslog tilbuddet. Kilde: Facebook lancerede siden den Snapchat-lignende app 'Slingshot'. Kilde: Snapchats grundlægger Evan Spiegel datede efter sigende stjernesangeren Taylor Swift i 2014. Kilde: Nymag.com Nu er grundlæggeren sammen med den australske model Miranda Kerr. De to blev første gang spottet sammen i juli i Los Angeles' lufthavn. Kilde: Snapchat har tæt på 100 millioner daglige brugere. Kilde: venturebeat.com

Her kan du se 10 ting - som du måske ikke vidste om Snapchat

Bedst som man troede, at Snapchat havde opbrugt alle deres idéer - kommer de med endnu en opdatering. De opgraderer på filterfronten igen.

NYE EU-REGLER: Er du under 16 år skal du vinke farvel til sociale medier
NYE EU-REGLER: Er du under 16 år skal du vinke farvel til sociale medier

Med den nye opdatering kan du tilføje op til fem filtre på én gang - og så er der kommet et nyt super hurtigt filter til dine sjove videoer.

Hvis du vil tilføje mere end ét filter til dit snap, holder du blot fingeren nede på skærmen, mens du swiper. Tidligere kunne man kun få to filtre på én gang - men med den nyeste opdatering kan du få hele fem.

Herudover er der også kommet en 'ekstra hurtig hare', så du kan sætte ekstra fart på dine videoer. Den finder du også ved at swipe videre, ligesom de andre filtre.

Her er snappet, der fik 13-årig pige smidt ud af klassen og meldt til politiet
Her er snappet, der fik 13-årig pige smidt ud af klassen og meldt til politiet

Snapchat er hurtigt blevet meget populær - og mange har også 'googlet' sig til Snapchat-viden i år. Det viser Googles seneste årsrapport, som blev offentliggjort onsdag.

Danskerne har for eksempelvis googlet "Hvad betyder stjernen på Snapchat" og "Hvordan virker det nye Snapchat".

Snapchats nyeste opdatering

LÆS OGSÅ: Sådan snyder 25-årig Instagrams nøgenregler

LÆS OGSÅ: LISTE: 11 fede Instagram-funktioner du sikkert ikke bruger

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner har et kæmpe ar på benet - her viser hun det stolt frem

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians datter svinet på Twitter: Se morens hidsige svar

LÆS OGSÅ: Hollywoodlæge afslører: Så meget plastic har Kardashian-tøserne fyldt i numserne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx