Af - 24/10-13 06:01; Opdateret: 17/12-13 16:18

Pigerne  kan umuligt være kede af detPigerne kan umuligt være kede af det

Fordomsstafetten er på sin tur gennem uddannelserne nået til ingeniørernes højborg, DTU.

storybild

Mick Emil Kolster læser Geofysik og Rumteknologi. (Billede: Privatfoto)

Alexander Støvelbæk fra Hum-Bach (tidl. Hum-Bas) på RUC mener, at de studerende på DTU er pigeforskrækkede rumnørder. Mick Emil Kolster svarer igen.

Alexander mener, det kun er drenge, der læser på DTU, og at piger – hvis de skulle forvilde sig ud til jer – ville blive meget ensomme, fordi I ikke tør tale med dem.

- Jeg tror, mange har dette meget indskrænkede syn på DTU, som jeg personligt tror kommer af, at visse andre studier ikke kan angribe os på andre punkter end vores dreng/pige- procent. Nu gør jeg ikke meget ud af, hvilken ratio af drenge og piger der nu engang er på et studie, men snarere hvad man får ud af at have gået på studiet, når man engang er færdig. I modsætning til visse andre åbenbart. Men hvis vi nu endelig skal tale om piger, så tror jeg da bestemt ikke, at de har noget problem med at være blandt så mange lækre drenge.

Har du en drøm om at komme ud i rummet, og er du ved at bygge en rumraket i dine forældres kælder?

- Nu læser jeg jo Geofysik og Rumteknologi, så jeg kunne da helt klart godt tænke mig at tage et smut ud i rummet. Men det tror jeg nu også, at mange andre mennesker uanset uddannelse kunne. Mine forældre har desværre ikke en kælder.

Det er vel korrekt at antage, som Alexander gør det, at dine yndlingsfilm er ‘Star Wars’. Altså de tre oprindelige?

- ‘Star Wars’ filmene er da meget gode – og de tre oprindelige klart de bedste – men mine tre yndlingsfilm er nu ‘Forrest Gump’, ‘Godfather pt. 1’ og ‘A Knight’s Tale’.

Hvem sender du stafetten videre til?

- Jeg sender stafetten videre til CBS, da jeg ikke helt kan forstå, hvem der dog gider tage en uddannelse, som er valgt udelukkende ud fra egen grådighed. For helt ærligt: Det sværeste matematik, man har på CBS, er da tættere på gymnasieniveau end noget andet. Og hvem gider sidde på sin flade på et kontor 16 timer om dagen, bare fordi man er blevet oplært til ikke at kunne andet end at arbejde for andre? Undtagelsen til denne regel må så være de dovne arvinger, som har fået bud på at skulle få en uddannelse, før de får lov til at overtage familievirksomheden. CBS må klart være den uintelligentes vej til en løn over gennemsnittet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu er Kim Wall blevet bisat: 'Det var...
bt.dk
Er det her det værste selfie nogensinde?
bt.dk
Video viser grusomt sexovergreb på...
bt.dk
Marianne Jelved er ikke overrasket...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx